propital.
Ejendoms­administration gjort simpelt
Doodle image
Vores mission med Propital er simpel: at gøre ejendomsadministration så enkelt for dig som overhovedet muligt. Der er mange aspekter i at administrere ejendomme - og mange forskellige krav fra (ud)lejere, myndigheder og markedet, hvilket hurtigt kan øge kompleksiteten. Denne kompleksitet er noget vi selv har oplevet i vores administration af ejendomme. Vi ønsker et opgør med denne — i alt fra vores digitale funktioner til vores prisstruktur. Simplicitet, altid.

Vores principper

Skalerbar

Vi skal være i stand til at skalere med din forretning og behov. Det gælder uanset om du lige er startet ud med dit første lejemål eller du administrere 10 ejendomme.

Simpel, men kraftfuld

Propital skal ikke stå i vejen for din forretning. Vores platform skal kunne levere de nødvendige funktioner, det kræver at administrere ejendomme — og altid i en let tilgængelig udgave.

Kundefokuseret

Vi arbejder sammen med dig om at levere det bedste digitale produkt til ejendomsadministration.

Kom i gang med Propital

Vi er i begyndelsen af en spændende rejse om at opbygge et effektivt og simpelt digitalt produkt. Vi ønsker at gøre ejendoms­administration så simpelt og tilgængeligt som muligt, uden at gå på kompromis med løsningen. Hvis du synes det lyder som en platform for dig, så klik på nedenstående for at komme i gang med det samme. Kom i gang ->

© 2021 - 2024 Propital - Digital ejendomsadministration.

Forretningsbetingelser Privatlivspolitik kontakt@propital.dk